Bildet: Bak f.v.; Isak Svartangen, Ruben Kværner, Daniel Gruszczynski og Ludvig Bergh Salamonsen. I midten f.v.; Patrik Holmøy, Benjamin Sefring og Henrik Sakshaug. Liggende foran; Tobias Olsen.  

Hagahåndballen stilte med 1 guttelag. Det var en miks av G11 og G10 laget som dro oppover for å bryne seg mot de litt eldre gutta. Var egentlig ment at det skulle være neste sesongs G12-klasse, men det gjorde de om til G13 i stedenfor. 

Bruntrøyene visste det ville møte 1-2 år eldre gutter, men det er bare en utfordring.  1 kamp var mot Elverum, og her fikk Hagaguttene kjørt seg (laget ble vinner av Cupen til slutt!).  Hang brukbart med, men det raskere, og teknisk bedre, Elverumlaget dro bare mer og mer fra og vant tilslutt komfortabelt.  De to neste kampene var mot Frogner og Eidsvold, og endte med 2 snaue tap.  Dette gjorde at laget ble sist i pulja og skulle da møte EIF G13 i utslagskamp.

Mot EIF G13 spilte Hagaguttene sin beste kamp, og hadde dem i kne i hele første omgang. Ledet med det meste med 2 mål.  Ble tyngre mot slutten av omgangen, og EIF gikk til pause med snau 1 målsledelse.  

I andre omgang ble det tyngre for det unge Hagalaget og de kom til kort mot større, og fysisk sterkere, gutter. Og EIF G13 gikk videre.  Bruntrøyene fikk skryt av Elverumstreneren etter kampen for innsatsen mot de større gutta. 

Det var første gang de spilte med "fullt lag" (dvs 6 utespillere) i kamp, så alt i alt var det en fin cup å gå læra i.

Nå er det kun noen dager igjen, så avsluttes sesongen med Olavscupen i Sarpsborg. Håndballgruppa sender 5 lag nedover til helga.