Bildet: F.v.; Fabian Duda, Daniel Baraas, Marius Qvigstad, Ludvig Bergh Salamonsen, Benjamin Sefring, Emilio Markussen, Kristoffer Snøtun og Wilhelm Gjertsen. Foran; Max Myrseth.

Første kamp for sesongen var mot Fet IL.  Bruntrøyene har det med å være litt "trege" i starten, og denne kampen var ingen unntak.  Det var bortelaget som scoret først og de ledet 2-0 før Hagaguttene fikk sin første nettkjenning nesten 9 minutter ut i kampen.  Jevnspilt til pause, hvor bortelaget ledet 4-3.  To gode forsvar og mye slurv fremover.

I den andre omgangen skal det spilles mer offensivt, dvs utgruppert forsvar.  De fikk også beskjed om å begynne å flytte beina og gjøre de tingene som de har trent på.

Den andre omgangen skulle bli mer målrik. Lagene fulgte hverandre i målprotokollen, mens de byttet på med å lede med 1 mål.  Mot slutten av omgangen tok Hagaguttene over og var et par ganger oppe i 2-måls ledelse.  Ledet 12-10 med under et minutt igjen å spille.  I sluttsekundene kokte det litt mye og det benyttet gjestene seg av og greide å utligne 1 sekund før slutt.  12-12 endte det i en jevn og artig kamp.

Kamp nummer 2 var mot Frogner Gul. Et godt lag de har slitt mot tidligere. Kampen skulle vise seg å nesten bli en tro-kopi av den foregående.

En første omgang hvor bruntrøyene ikke kom igang før midtveis, og da ledet gjestene 5-1.  Hagaguttene tok seg sammen og reduserte til pauseresultatet 5-6.

I den andre omgangen skjedde akkurat det samme som i forrige kamp. Byttet på å lede, og noen minutter før slutt så var hjemmelaget i føringen med 14-12.  Nok en gang litt slurv mot slutten og gjestene kunne utligne til 14-14 kun 11 sekunder før slutt.

2 artige kamper som viser at det bor mye håndball i denne gjengen.  Litt å trene på fortsatt, men det er slik det skal være. Artig med debutant Wilhelm Gjertsen som kommer inn og gjør en fin figur etter kun noen få treningsøkter.