Bildet: Bak f.v.: Marius Qvigstad, Ludvig Bergh Salamonsen, Kristoffer Snøtun, Ruben Kværner og trener Per Rune Holmøy. Midten f.v.: Daniel Gruszczynski, Karlis Nitiss, Benjamin Sefring, Patrik Holmøy og Isak S Svartangen. Foran keeper Tobias Olsen.  

Det var en spent gjeng som stilte til start i Neshallen tirsdag kveld.  Litt spent på hvordan formen hadde holdt seg og at man fortsatt var tidlig i sesongen. Fjellhammer 2 var første motstander, en motstander bruntrøyene ikke har møtt tidligere. 

Kampen startet litt nervøst og jevnt, men vertene var i føringen. Etter 7 minutter stod det 3-2 til hjemmelaget på måltavla. Da satte bruntrøyene igang showet og dro sakte men sikkert ifra gjestene fra Lørenskog.  Stod 8-2 da gjestene tok time-out. Det hjalp litt og de greide å pynte litt på resultatet mot slutten av omgangen. Ved pause stod det 11-7 til Haga.

I pausen ble bruntrøyene enige om å fortsette forsvarsspillet, men være litt mer konsentrert mot FIL's gode kantspillere.  Samt at man fikk  litt mer fart på både ball og bein i angrep.

Bruntrøyene fortsatte det gode spillet i den andre omgangen, og dro bare mer og mer ifra gjestene.  Ledelsen var på det meste 18-10. Hagaguttene slappet litt av mot slutten, og lot bortelaget henge med.  Keeper Tobias Olsen var veldig god i denne perioden, og reddet blant annet 2 straffekast.  

Da kampens meget gode dommerpar blåste av kampen, stod det 20-13 til Haga på lystavla.  En flott start på sesongen for Haga's gode gutter.  

Gleder oss til fortsettelsen.