Bildet: Bak f.v.; Selma Holmøy, Luna Øyan, Oline Evjen Røkke og Henriette Bjørkedal Albertsen. Midten f.v.; Jessica Gran Bjørndalen, Emma Holmøy, Julie Walseth og Mathilde Andresen Norum.  Foran: Leah Kopperud.

Det var en spent gjeng med bruntrøyer som skulle starte årets sesong i Neshallen søndag.  De visste ikke helt hvor de var rent treningsmessig.  De aller fleste spilte på fjorårets J10-lag også, så de visste hva de gikk til.

Viste seg at dette skulle vise seg å bli kattens lek med musa. Hagajentene tok tak i kampen fra start, og så seg ikke tilbake.  Viste fine kombinasjoner med overganger, finter, gjennombrudd og, men ikke minst, knallbra skyting.  Ved halvttid stod det 8-0 til hjemmelaget.

I pausen bestemte Hagatrenerne seg for å stokke litt om på laget, i håp om at gjestene skulle få til litt mer.

Den andre omgangen begynte som det første.  Hagajentene fortsatte å briljere på deres nye plasser. Tok faktisk 5 minutter før bortelaget scoret sitt første mål på Hagas meget gode målvakt; Leah Kopperud. Men da stod det allerede 11-0 på tavla. Mot slutten av omgangen, greide bortelaget å få inn 2 mål til, men det hjalp lite mot den brune armada.  16-3 til Haga ble sluttresultatet.

Skal bli morsomt å følge dette laget fremover. De viser fremgang hele tiden og har en jevn og god spillertropp med treningsvillige jenter.