Det var full fart fra første sekund, og jentene viser virkelig at de har fått opp tempoet, både på beina og «kula.» 

Trener Glenns stadige oppfordringer om «Fart på kula!» og fokus på dybden gjør at Hagajentene er godt fremme i skoa, og styrer første delen av omgangen. 

Jentene har tidligere hatt utfordringer med å få avslutninger på mål, men nå hagler det mot målet. Dessverre kommer ingen av ballene forbi Gjerdeumkeeperen.

Etter 6 minutter kommer Gjerdrum gjennom et solid Hagaforsvar, og scorer sitt første mål.

Nå har Gjerdrum fått blod på tann, og det følger 6 mål før pause. Det rakner litt i forsvar, men Hagakeeperen har noe strålende redninger selv med betennelse i armen. 

P 7-0

 

40 sekunder ut i 2. omgang setter Haga sitt første mål, fra en suveren venstre ving. Det tar 4 minutter før neste langskudd fra midt går stang inn, og Haga reduserer til 7-2.

Gjerdrum scorer 2 mål, før Haga setter en solid straffe, og det står 9-3.

Siste del av andre omgang slår det litt sprekker i Hagaforsvaret, men keeper har noen suverene redninger. Kampen ender 14-3.

 

Vi ser en stor fremgang hos 2005 og 2006 gjengen. De har fått opp tempoet betraktelig, og har endelig fått den selvtilliten som skal til for å bryte gjennom og skyte på mål. Ingen tvil om at det blir spennende å følge disse blide og motiverte jentene videre i sesongen. 

 

HEIA HAGA!