Det var en trøtt gjeng bruntrøyer som åpnet søndagen med å bryne seg mot Fjellhammer i Lørenskoghallen. Pga G11 kamp et annet sted, hadde man bare med 1 innbytter.

Det var hjemmelaget som startet best og var kjapt oppe i en 2-0 ledelse.  Gjestene tok seg sammen og begynte å spille håndball, svar ledelsen innhentet, og de var forbi på stillingen 3-2. Resten av omgangen bar preg av mye slurv fremover på banen, og de sleit med Fjellhammers meget gode keeper.  Han var 1 av 3 spillere fra nivå1-laget. Fjellhammer dro mer og mer fra, og ledet 10-5 til pause.

I pausen fikk bruntrøyene beskjed om å fortsette forsvarsspillet, men skjerpe avslutningene fremover. Både skuddene og justere litt avstanden i angrep.

Dette bar frukter i starten av den andre omgangen, og Hagaguttene greide å knappe ned forspranget til 3 mål. Nærmere kom de dessverre ikke. Mot slutten så ble det litt "hawaii" og hjemmelaget kunne juble over 17-12 seier når dommerne blåste for full tid.

En artig kamp, mot et godt lag. Mye å trene på fortsatt.