Bildet, bak fra v; Daniel Baraas, Sebastian B. Olsen, Marius Qvigstad, Ludvig B. Salamonsen, Wilhelm Gjertsen. Foran fra v; Emilio M. Markussen og Henrik Sakshaug

Søndag formiddag gikk turen til Kringsjåhallen, og kamp mot Korsvoll. 2 av spillerne på G11 var lånt bort til G12, og med litt frafall rett før kamp, møtte Haga med kun en innbytter.

Det ble en veldig jevn førsteomgang, med hjemmelaget i ledelsen hele veien. Hagaguttene lå 1-2 mål bak gjennom hele omgangen.  Alle spillerne fyrte av skudd mot mål, en del gikk stang ut, men til pause hadde bruntrøyene scoret 6, og Korsvoll 8.

I pausen fikk guttene beskjed om å fortsette det gode forsvarsspillet, men å være enda litt tøffere. Framover fikk de beskjed om å være litt mer tålmodige, samt å holde bredden i spillet.

2. omgang fortsatte like jevnt, og hjemmelaget ledet aldri med mer enn 2 mål. Hagaguttene utlignet for første gang på 12-12, da gjenstod det 8 minutter av kampen. 2 minutter senere stod det 14-14. Det var jevnt, og mange mål ble scoret på kort tid. Hjemmelaget dro litt ifra, men Hagagutta hentet dem inn igjen. 30 sekunder før slutt, lå bruntrøyene 1 mål bak. I et siste forsøk på å få tak i ballen og utligne, løp Korsvoll gjennom og satte sluttresultatet til 18-16 i sin favør.

Det ble en morsom kamp, med mye mål og mange avslutninger. I tillegg til sine 16 mål, hadde Haga-gutta 27 skudd på mål, flere av dem i stanga. Alle guttene hadde minst 3 skudd hver på mål, og så og si alle kom på scoringslista. Moro med så god bredde! Spesielt må keeper Marius Qvigstad nevnes i rapporten, han hadde 17 redninger i kampen. Det var også moro at nykommer Wilhelm Gjertsen kom på scoringslisten.