Bildet: Bak f.v.; Isak Sameien, Daniel Gruszczynski, Patrik Holmøy, Ruben Kværner og Karlis Nitiss. Midten f.v,: Sebastian Berg Olsen, Ludvig Bergh Salamonsen og Henrik Sakshaug. Liggende foran; Tobias Olsen.

Det var andrelaget til Lillestrøm som de møtte og det var ingen spenning i resultatet. Kampen var i realiteten avgjort etter 4 minutter, da ledet bruntrøyene 5-0.  For å få en litt jevnere kamp, tok treneren og omrokerte på laget. Lot spillere spille på uvante plasser. Uten at det hjalp noe.  Ved pause stod det 14-4 til hjemmelaget.

I pausen fikk Hagaguttene beskjed om å nullstille, pluss at de skulle prøve på noen av trekkene man har trent på.

Bruntrøyene fortsatte spillet i andre omgang. Midtveis i omgangen stod det 19-5. Da begynte Haga å rote litt med dårlige pasninger og slappe avslutninger.  Dermed ble slutten av omgangen litt jevnere resultatsmessig.  Da dommerne blåste for full tid, stod det 23-8 til Haga på lystavla.  Nok en solid seier.