Bildet: Bak f.v.; Ruben Kværner, Isak Sameien, Daniel Gruszczynski, Karlis Nitiss og Patrik Holmøy. Midten f.v.; Marius Qvigstad, Ludvig Bergh Salamonsen og Henrik Sakshaug. Foran: Tobias Olsen.

Det var en spillesugen Haga-gjeng som dro til Frognerhallen lørdag for å bryne seg på hjemmelaget.  Bruntrøyene startet også kampen best og var kjapt oppe i en 2-0 ledelse, før hjemmelaget kom med i spillet.  De snudde kampen i løpet av noen minutter. Så fulgte lagene hverandre i målprotokollen de første 10 minuttene, vekslet på å lede. Da skrudde bruntrøyene opp tempoet igjen, og skaffet seg en fin 9-6 ledelse.  De siste minuttene av omgangen, stokket det seg litt igjen fremover, og hjemmelaget benyttet anledningen knappe inn, og utligne til 10-10 bare ti sekunder før pausesignalet gikk.

I pausen ble Haga guttene enige om å fortsette å kjøre tempo fremover, men legge seg litt lavere i forsvar. Hjemmelaget hadde ingen storskyttere, men teknisk gode spillere som fintet seg gjennom.  Dette måtte gjestene løse.  

Andre omgang startet som den første, med bruntrøyene i førersetet.  Gikk raskt opp i 13-10 ledelse. Da tok Frogner en time-out og la om. Da ble flytsonen borte for bruntrøyene og det gikk litt i stå fremover. Vertene var snart oppe på 15-15. Da var det bare å forberede seg på en jevn sluttspurt. Frogner hadde da tatt over føringen, og var oppe i en 2-måls ledelse på det meste. Men Hagaguttene hentet seg mesterlig inn, og inn i siste spilleminutt var stillingen 20-20. Så tok Frogner ledelsen 21-20 når det gjenstod 15 sekunder av kampen. Hagaguttene kom seg kjapt opp i angrep og var på blank goal i siste sekund. Istedenfor å sette ballen i mål, havnet den dessverre rett på keeper.  Dermed endte kampen med 21-20 seier til Frogner. 

Surt å tape slike kamper. Men det var spenning fra ende til annen i en kamp mellom 2 gode lag.