På bildet f.v.; Benjamin Sefring, Daniel Baraas, Sebastian Berg Olsen, Kristoffer Snøtun, Ludvig Bergh Salamonsen, Wilhelm Gjertsen, Max Myrseth, Fabian Duda, Henrik Sakshaug og Marius Qvigstad.

Det var bruntrøyene som kom best i gang i Holterhallen. De ledet hele første halvdel av omgangen, og var på det meste oppe i 3 måls ledelse.  Slurvete pasninger og avslutninger, gjorde at vertene kunne komme i kapp, og forbi midtveis. Siste halvdel vekslet lagene på å lede, før hjemmelaget mot slutten skaffet seg en 2 målsledelse. Rett før pause reduserte Max Myrseth til 8-9 som ble pauseresultatet.

I pausen fikk bruntrøyene beskjed om å skjerpe avslutningene, samt få litt mer bevegelse fremover. Forsvaret skulle være utgruppert i andre omgang.

Selv om Holter scoret først i den andre omgangen, var det nok en gang Haga som styrte showet og kom foran i målprotokollen igjen. Dog aldri med mer enn 1 mål. Lagene fulgte hverandre til stillingen 16-16 med fem minutter igjen å spille. Da begynte det å "koke" hos bruntrøyene. Som resulterte i feilpasninger og dårlige avslutninger. Hjemmelaget kunne dra sakte men sikkert ifra i sluttminuttene. Når dommerne blåste for full tid stod det 20-17 til hjemmelaget på måltavla.

Nok en gang hang Hagaguttene med til the bitter end, men nok en gang holdt det dessverre ikke helt inn. Men mye positive ting å ta med seg videre alikevel! Mange på scoringslista, og alle våger å prøve. Det er de tingene trenerne setter pris på.

Neste kamp er lokaloppgjøret mot Årnes førstkommende søndag, kom og hei fram gutta!