Bildet f.v.; Ludvig Bergh Salamonsen, Marius Qvigstad, Henrik Sakshaug, Benjamin Sefring, Fabian Duda, Wilhelm Gjertsen, Isak Kværner, Emilio Markussen, Max Myrseth og Sebastian Berg Olsen.

Det var tidlig kampstart for G11 i Linderudhallen søndag morgen, da Linderud/Linje5 stod på den andre banehalvdelen. Hagaguttene tok føringen med knallbra angrepsspill, og var oppe i 2-0, før hjemmelaget kom i gang og utlignet til 2-2. Fram til stillingen 6-6 var det aldri mer enn 1 måls ledelse til noen av lagene. Det begynte å koke litt for bruntrøyene, og en periode var ikke skuddene presise nok. Til pause stod det derfor 7-11 til hjemmelaget.

I 2. omgang var det også jevnt i starten. Linderud/Linje5 hadde firemålsledelse på 8-12, da Hagaguttene startet på en veldig bra periode. De fikk god flyt i angrepsspillet, og stengte bakover, og plutselig stod det 13-13 på resultattavlen. Hjemmelaget gikk opp i ledelsen 2 ganger, og bruntrøyene utlignet begge gangene. På stillingen 15-15 slapp Hagaguttene taket, og Linderud/Linje5 fikk inn 2 scoringer til, slik at de til slutt vant 15-17. Nok en gang en kjempespennende kamp, og Hagaguttene viste mye bra håndball. Med litt bedre konsentrasjon framover og i avslutningene gjennom hele kampen, vil enda flere av skuddene finne veien i nettmaskene.