KAMP 1:

HAGA - NJÅRD 4

 

Jentene var sultne på seier i dag og gikk hardt ut fra start. Høyt tempo, godt samspill, sterkt forsvar og suverene redninger fra Dina i mål preget hele 1. Omgang. 5 mål ble scoret av bruntrøyene før Njård fikk inn sitt første. Og det sto 5-1 til pause.

 

Hagajentene bruker litt lengre tid på å komme i gang i 2. omgang, men får inn det første målet og viser at denne seieren har de lyst på. Jentene kjører løpet ut og tar seieren 9-4.

 

Kamp 2:

HAGA - BÆKKELAGET 3

 

Hagajentene kjører på fra start og setter første ball i nettet. Tempoet er fortsatt bra i denne kampen, og det er jevnt helt frem til slutten av andre omgang. Bruntrøyene ligger hele tiden såvidt bak. Det skorter litt på samarbeidet i forsvaret vårt i denne kampen, og det blir litt for åpent foran mål. Vi klarer dessverre ikke hente inn det lille vi ligger bak, men sier oss godt fornøyd mot et sterkt Bækkelaget. 

Kampen ender 9-12

 

Det er virkelig gøy å se resultater av hva de har hatt fokus på den siste tiden:

 

  1. «Fart på kula»
  2. «Ikke nøle, men utføre»
  3. Kommunikasjon
  4. Skudd på mål

 

I dag sitter skuddene, pasningene og farten. Virkelig flott å følge progresjonen denne fine gjengen har hatt. Jentene har mer å by på og vi håper flere kommer å heier bruntrøyene frem. 

 

Neste kamp er mot Vålerenga 24.11 kl 12.45 i Jordalhallen.