Bildet f.v.; Ludvig B Salamonsen, Sebastian B Olsen, Kristoffer Snøtun, Henrik Sakshaug, Fabian Duda, Daniel Baraas, Isak Kværner og Emilio Markussen. Stående bak; Benjamin Sefring. Sittende foran; ryggen til May-Lene Sakshaug. 

Det var spådd et spennende lokalderby mot Sørumsand. Disse kampene pleier å være det.  Det var bruntrøyene som kom best igang, og var raskt oppe i 2-0 ledelse. Og den ledelsen holdt de hele omgangen igjennom. Var oppe i 3 mål på det meste, men gjestene kom tilbake igjen og greide å redusere.  Ved pause stod det 8-6 til Haga på måltavla.  

I pausen ble Hagaguttene enige om å fortsette det gode forsvarsspillet, men være litt mer tålmodige fremover på banen.  I tillegg skal det spilles utgruppert forsvar i denne klassen.

Bruntrøyene gjorde som de hadde blitt enige om og dette gav resultater. Utover i omgangen ble klasseforskjellen bare tydeligere og tydeligere. Dette var kanskje sesongbeste for vertene.  Når de sortkledde blåste for full tid, stod det solide 18-10 til Haga på måltavla.

En fortjent seier for bruntrøyene.