Bildet: Bak; trener Per Rune Holmøy. Bakre rad f.v.; Isak Svartangen, Patrik Holmøy, Daniel Gruszczynski, Marius Qvigstad og Ruben Kværner. Fremre rad f.v.; Benjamin Sefring, Henrik Sakshaug og Ludvig Bergh Salamonsen. Foran; Tobias Olsen.  

Siste seriekamp før jul gikk av stabelen i Neshallen tirsdag, og Eidsvold IF var motstander. 

Det var gjestene som startet best og de ledet 2-0 etter snaue 4 minutters spill. Men så satte bruntrøyene på turboen og viste frem det de kan. De neste 11 minuttene, så var det enveiskjøring. Fine overganger, finter, langskudd, gjennombrudd og innspill var noe av det de bød på.  Da det gjenstod 5 minutter av omgangen, så stod det solide 9-3 til Haga på måltavla.  Eidsvold greide å redusere et par ganger mot slutten, og det stod 9-5 når kampens gode dommer, Kjetil Thane, blåste.   

I pausen ble bruntrøyene enige om å fortsette det de hadde gjort den første omgangen. 

Den andre omgangen ble en transportetappe. For så overlegne var faktisk Haga.  De fortsatte å sette et tøft forsvar og sette fart fremover når anledningen bød seg. 

Bruntrøyene dro bare mer og mer ifra gjestene fra Grunnlovs-bygda. 5 sekunder før slutt kunne Ruben sette sluttresultatet 20-10 fra 7-meters merket.  En fin avslutning på høstsesongen. Bare å glede seg til fortsettelsen. Ekstra artig å se at de faktisk prøvde på ting vi trener på, og lykkes!  

Bare å glede seg til siste halvdel av sesongen.