Bilde bak fra v: Fabian Duda, Daniel Baraas, Wilhelm Gjertsen, Henrik Sakshaug, Ludvig Bergh Salamonsen, Benjamin Sefring og Mathias Andreassen. Foran fra v; Max Myrseth, Kristoffer Snøtun og Isak Kværner.

Denne søndagen var det Fjellhamar som stod på den andre banehalvdelen. Kampstart var kl. 1010, og guttene har tidligere i høst vist at tidlige søndagskamper ikke er da de presterer best. Så gjenstod det å se om de kunne snu det denne gangen. Stemningen var god i garderoben før start, så det tegnet godt.

Gjestene begynte best, og scoret det første målet. Haga utlignet umiddelbart, og det samme gjentok seg til 2-2. Da dro Fjellhamar i fra, og gikk opp til ledelse 2-5. Deretter scoret bruntrøyene 2 mål, og ut omgangen fulgte lagene hverandre tett. Til pause stod det 7-9 til gjestene, og kampen kunne vippe begge veier.

I pausen fikk Hagaguttene beskjed om å møte enda tidligere ute i forsvar, mens de i angrep skulle være mer tålmodige før de satte i gang finter. Bl.a skulle de prioritere kantoverganger før avslutning på mål. Men de fikk aldri satt spillet sitt. Gjengangeren i 2. omgang for bruntrøyene, ble avslutninger tidlig på mål, etter enkeltprestasjoner. Og da vinner man ikke kamper. I tillegg slet de med å komme tidlig nok ut på et par av storskytterne til Fjellhamar. Haga scoret 4 mål i 2. omgang, mens Fjellhamar scoret hele 12 mål. Resultatet ble derfor tap 11-21 for bruntrøyene. 

Neste seriekamp er allerede førstkommende tirsdag i Neshallen, og da satser vi på at guttene viser mer lagspill enn det de fikk til i 2. omgang i dag.