Bildet fra v; keeper Marius Qvigstad, Mathias Andreassen, Benjamin Sefring, Max Myrseth, Emilio Markussen, Sebastian Berg Olsen, Wilhelm Gjertsen, Isak Kværner, Kristoffer Snøtun og Henrik Sakshaug.

Tirsdag kveld var Eidsvoll IF motstander, når Haga spilte sin siste hjemmekamp før jul. Guttene fikk enkle oppgaver før kampstart. I forsvar skulle de møte tidlig ute, og hjelpe hverandre. I angrep skulle de få fart på ballen, starte kantoverganger, og spille seg til luker før skudd.

Det gikk nesten 7 minutter før første scoring i kampen, ualminnelig lang tid til disse guttene å være. Og da var det EIF som fikk det første målet. Deretter hadde bruntrøyene en god periode, og scoret 5 ganger, før EIF fikk sitt neste mål. Etter det var det lite som fungerte for Hagaguttene framover, og motstanderen spiste seg innpå til det stod 6-4 til Haga, da pausesignalet gikk.

I pausen fikk guttene beskjed om å få fart på beina og ballen. De hadde altfor stillestående spill i første omgang, og dårlig konsenstrasjon i kast og mottak.

7 minutter ut i andre omgang stod det 7-7. De siste 10 minuttene begynte guttene fra Haga endelig å vise noe av det spillet de er gode på, og de dro sakte i fra motstanderen i sluttminuttene. Til slutt viste måltavla hjemmeseier 12-9 til bruntrøyene. Dagens store spiller hos Haga var keeper Marius Qvigstad, som hadde mange gode redninger.