Lørdag formiddag var det duket for bortekamp mot Vålerenga. 

Denne kampen er preget av et supert spill fra vingspillerne. Og det var nettopp det som fokus på treningene den uken. Noen fantastiske mål ble scoret av vingspillere som hang imponerende lenge i lufta før skuddene ble avfyrt. Et utrolig solid keeperarbeid lot kun 6 mål gå inn i Hagas nett. Mens midtene satt spikern i kista med noen solide finter og gjennomløp i denne underholdende kampen. 

Haga vinner 6-12. 

 

Tirsdag gikk turen til Fagerstrand. 

Jentene er veldig ufokuserte og kløner mye med ballen i første del av kampen. Forsvaret snakker ikke sammen, og det er lite trøkk. Fra timeout 8 minutter ut i kampen våkner jentene noe, og begynner å utrette. Blant annet scores det på et par solide finter. Det står 7-6 til pause. 

Det er i 2. omgang jentene våkner ordentlig og får til et veldig godt samspill. De hever blikket og leser spillet, -det gir resultater! Masse gode innspill og et solid samspill! Jentene spiller streken veldig god denne kampen, som resulterer i 8 «strekmål».

Samarbeidet i forsvar kommer på plass og hjemmelaget scorer kun 3 mål i denne omgangen. Mandag hadde jentene  fokus på back- og strekspill på trening. Og det vises til de grader i denne kampen! 14 Av 18 mål blir satt fra disse plassene. 

Fagerstrand - Haga 

9 - 18 

 

Jentene har endelig fått opp selvtilliten, og det syns! I høst har det også vært fokus på lagånden, og båndet mellom jentene har blitt sterkere. Flott å se high fives mellom spillerne etter scoringer, kamprop før de går ut på banen og seiersrop for tribunen etter kamp. 

Haga jentenes styrke er at de viser progresjon gang på gang. De har det gøy, ALLE er gode med sine forskjellige styrker og ALLE scorer mål. De har aldri gitt opp tross en god del tap, men fortsetter å kjempe, og vet at det må trening og guts til for å oppnå suksess. Det er så tydelig at de tar til seg det de praktiserer på treningene og viser det i kamp. Nå er det bare å fortsette å terpe til alle ledd på plass, litt etter litt. 

Dette laget er det virkelig gøy å følge med på! 

HIGH FIVE FRA HEIAGJENGEN TIL SPILLERNE OG TRENERNE - DERE ER UNIKE! 

HEIA HAGA!