Bildet: Bak f.v.; Patrik Holmøy, Isak Svartangen, Tobias Olsen, Karlis Nitiss og Daniel Gruszczynski. Foran f.v.; Marius Qvigstad, Wilhelm Gjertsen og Henrik Sakshaug.

Det var en litt redusert og spent gjeng som tok turen til Asker søndag for å bryne seg på hjemmelaget. Asker er et lag vi ikke har møtt tidligere.

Men det skulle vise seg å være unødvendig. Det var Hagaguttene, anført av kampens store spiller Daniel Gruszczynski med sine 12 scoringer, som tok tak og ikke så seg tilbake. Bruntrøyene var kjapt oppe i en 2-0 ledelse og midtveis i omgangen så ledet de 5-1. Hjemmelaget prøvde seg, men kom aldri nærmere enn 3 mål. Ved pause stod det 9-5 til gjestene.

I pausen ble Hagaguttene enige om å få med litt mer kantspill. Kjøre litt mer balltempo før de satte i gang noe, og gi kantspillerne mulighet for overganger. Forsvaret og keeperspillet hadde fungert helt topp, så ikke mye å rette på der.

Andre omgang begynte som det første, med 2 kjappe Haga-scoringer. Så begynte det å kladde litt og hjemmelaget benyttet sjansen til å score 4 ganger, uten at bruntrøyene greide å score.  Da var stillingen 11-9 og midtveis i omgangen. Bruntrøyene tok seg sammen og kunne øke forspranget igjen, ledet på det meste med 5 mål. I siste spilleminutt pyntet hjemmelaget på resultatet til 15-12 til Haga.

Bruntrøyene var i realiteten aldri truet, og gjennomførte en god kamp.  Morsomt at G11-spillerne Marius, Henrik og Wilhelm også matcher nivået mot de eldre spillerne på en utmerket måte.

Det gror godt i Haga-håndballen.

Neste kamp er allerede på tirsdag, da kommer HK Eidsberg på besøk til Neshallen.