Først ut er Jenter 8 (født 2010). De skal til Alfhallen på Borgen for å spille Miniturnering 2.  Møter her Gjerdrum, Eidsvold Turn og Fet, før de avslutter med et skikkelig lokaloppgjør mot Hvam.  Første kamp starter kl 10:00.

Jenter 10 tar turen til Søndre-hallen i Høland, hvor de møter hjemmelaget Søndre Høland. Kan seiersmarsjen fortsette?  Møt opp og hei.  Kampstart kl 11:00.

Gutter 11 skal til Eika Fet Arena og møter her hjemmelaget Fet IL.  Kan de fortsette fremgangen?  Møt opp og hei.  Kampstart kl 11:25.

Siste ut denne søndag er Gutter 8 (født 2010/11).  De skal også til Alfhallen på Borgen og spille Miniturnering 2.  Møter sterk motstand i Fjellhammer, Høland, Gjerdrum og Nordstrand.  Første kamp starter kl 14:35.

Møt opp og hei frem de unge og lovende.