Ull kisa dominerer første del, men etterhvert blir Hagajentene varme i trøya og lar ikke Kisa gå gjennom det brune forsvaret. Dessverre bommer vi en del på Kisamålet, og det står 6-2 til pause. Haga jentene blir oppfordret til bedre kommunikasjon i forsvar, og mer skudd på mål. Dette resulterer i at vi henter oss inn og det står 10-8 til kampslutt. 

 

Andre kamp ut er mot Ull/Kisa Gul

Nå er kommunikasjonen i forsvar på topp, og Kisas linjespiller får det ikke lett. Samtlige bruntrøyer løser skudd mot mål, og det er en jevn og meget god kamp. Jentene viser mye både finter, hoppskudd og «dobbelfrosk»

Kampen ender 8-8. 

 

Gjerdrum er tredje lag ut. Denne kampen går i et roligere tempo. Forsvaret jobber fortsatt godt. Men i angrep er vi ikke like offensive som i de første to kampene. Bruntrøyene tar seieren 5-1.

 

Siste kamp ut er mot Rælingen. Denne kampen går også roligere for seg, og jentene tar ikke alt ut selv om de vinner. Men masse godt spill i forsvar og  en solid målvakt. 

 

Jentene har vært veldig fokuserte, og er kjempefornøyd med egen innsats. Alle er på og de viser masse håndballglede gjennom hele dagen. 

Heia Haga!