F.v: Andrea Hansen, Pernille Albertsen, Thea L. Johansen, Madeleine S Florvik, Marie B Snøtun, Sunniva D Sandbakk, Dina Walseth, Pernille Hagen, Iben N Melisen og Sofie Bråthen.

 

Det var en jevn og spennende 1. omgang mot Vålerenga 3. Jentene fortsetter den gode trenden med å lese spillet og se lagvenninnene. En helt annen ro preger laget, og pasningene er presise. I dag treffer vi veldig, plasserer ballene godt og det resulterer  i mange mål. Den faste keeperen vår er syk, men Thea L Johansen gjør en kjempe jobb som målvakt! 

Kontringene som det har vært fokusert på på flere treninger sitter godt i dag. Jentene har også hatt en gjestetrener, som har lært de overganger, og i dag resulterer det i flere mål. Moro! Det blir scoret fra alle plasser på banen, og bruntrøyene viser seg som et utrolig sammensatt lag med stor utvikling. Hele 7 av spillerne scorer  mål i denne kampen. Kantspillet er spesielt godt i dag!

Det jentene kan jobbe mer med nå er forsvar, og jobbe raskt hjem på bortelagets kontringer. Her har vi litt å gå på. 

Trener Florvik og Sandbakk sier at det er gøy å se alt de øver på i trening blir brukt i kamp. Jentene har utviklet seg utrolig mye, og det er gøy å følge de gjennom seier nr 8 på rad. 

 

Vi vinner på bortebane 14-21!

Heia Haga!