Det ble en tøff affære.

Var et nytt bekjentskap for Bruntrøyene å møte Gamle Fredrikstad HK i Borgehallen søndag. Kampen begynte som de siste har gjort for Hagaguttene, tregt. De greide ikke å få hull på byllen før det hadde gått 08:58 av den første omgangen.  Da hadde vertene allerede scoret 4 ganger.  Gjestene tok seg imidlertid sammen og hadde full kontakt med hjemmelaget igjen på stillingen 5-6. Men i resten av omgangen så begynte det å kladde, da spesielt fremover. Ble avblåst 4-5 ganger for "spark" (les: en dårlig avlevert pasning, som traff benet...). GFHK benyttet seg av dette og økte ledelsen til 8-12 som var pauseresultatet.

I pausen ble Hagaguttene enige om å gjøre noen grep fremover. Øke konsentrasjonen med pasninger, samt få litt mer fart på bena. I tillegg må de være mer tålmodige og vente til sjansene kommer. Hjemmelaget hadde spilt 6-0 forsvar, og da er det jo bare å skyte utenfra.  Forsvarsspillet må også opp et hakk.

Den andre omgangen begynte bra for bruntrøyene. De scoret de 2 første målene og var i kontakt med hjemmelaget igjen. Men så begynte det skikkelig å "kladde" for gjestene.... Hjemmelaget benyttet anledningen og stakk fra 9-12 til 9-17.  Kampen var avgjort. I denne perioden ble bruntrøyene avblåst 4-5 ganger for å løpe i feltet...... 3 sekunder før full tid, kunne vertene sette inn 20-11 på straffe, noe som ble sluttresultatet.

Det var mye positivt å ta med seg, men også mye man må trene litt mer på. Spesielt fremover og fjerne alle de personlige feilene som florerte.

Heia Haga