Bildet: Fra v.; Isak Svartangen, Wilhelm Gjertsen, Daniel Gruszczynski, Henrik Sakshaug, Ruben Kværner, Tobias Olsen, Karlis Nitiss, Benjamin Sefring, Marius Qvigstad og Patrik Holmøy.

Kampen startet jevnt. Lagene spilte fin og fartsfylt håndball. Hjemmelaget åpnet scoringsballet, før gjestene svarte og lagene fulgte hverandre i målprotokollen første halvdel av omgangen. Ingen mer enn 1-2 mål foran.  Da 4 minutter gjenstod, festet bruntrøyene grepet og skaffet seg en to-måls ledelse de ikke gav fra seg.  Var oppe på 13-10, før Nordstrand fastsatte pauseresultatet til 13-11 fire sekunder før signalet lød.

I pausen ble bruntrøyene enige om å forsette som i den første omgangen, men prøve å være litt mer tålmodige fremover, og sette sjansene når de kom.

Hagaguttene scoret først i den andre omgangen. Men hjemmelaget, som hadde lagt om til offensivt forsvar, ga seg ikke og hang med i målprotokollen.  Gjestene sleit med å finne ut av vertenes offensive forsvar, og samtidig som de ikke greide å henge med i forsvar, gjorde sitt til at hjemmelaget kom ajour midtveis i omgangen på stillingen 16-16.

Hjemmelaget tok nå over føringen i kampen og lå hele tiden et lite hakk foran Hagaguttene.  I siste sekund kunne de fastsette sluttresultatet til 22-25 i en fartsfylt og spennende kamp.

Mye bra spill som man kan ta med seg videre. Men litt å trene på også.  Gutter 12 pleier å avslutte kampene sterkt, men denne var et unntak.

Nye muligheter om noen uker i sesongens siste seriekamp borte mot Skiptvet HK.