Laget; Benjamin Sefring, Emilio Markussen, Kristoffer Snøtun, Marius Qvigstad, Ludvig B. Salamonsen, Daniel Baraas, Henrik Sakshaug, Wilhelm Gjertsen og Isak Kværner.

Søndag 10. mars skulle G11 møte Sørumsand borte. Dette har tidligere vært jevne kamper, og gutta gledet seg til å spille. Haga scoret det første målet, og lagene fulgte hverandre fram til 4-4, hele tiden med bruntrøyene i ledelsen. Veldig gledelig var det at Haga hadde 4 forskjellige målscorere, på de 4 første målene. Etter det overtok SIF føringen, men ledet aldri med mer enn 3 mål. Til pause stod det 9-7 til hjemmelaget.

I pausen fikk Hagaguttene beskjed om å konsentrere på pasninger/mottak, samt at de måtte komme i fart mot mål. Men gutta klarte aldri å sette i gang spillet vi vet de kan. I andre omgang ble guttene altfor stillestående, og scoret kun 5 ganger. Bruntrøyene jobbet bra i forsvar, men møtte et fintesterkt lag. Sørumsand holdt trykket oppe, og da kampen var ferdig stod det 20-12 til hjemmelaget.