Laget bak fra v; Kristoffer Snøtun, Marius Qvigstad, Wilhelm Gjertsen, Emilio Markussen og Fabian Duda. Foran fra v; Isak Kværner, Benjamin Sefring og Henrik Sakshaug.

Denne helga tok Hagaguttene turen til Råholthallen, og det var EIF som stod på den andre banehalvdelen. Bruntrøyene kom best i gang, og scoret de to første målene. Deretter meldte EIF seg på, og utlignet til 2-2. Haga tok føringen igjen, og lå foran til det stod 6-6. I løpet av de siste 3 minuttene av omgangen scoret EIF 3 ganger, uten at Haga scoret, og hjemmelaget gikk til pause med en 9-6 ledelse.

I pausen fikk Hagaguttene beskjed om å fortsette det gode spillet de hadde i starten av kampen, med godt samarbeid i forsvar, og fart på ballen i angrep.

EIF fortsatte å score i 2. omgang, og scoret 3 ganger til, slik at de ledet 12-6. Da våknet Hagaguttene, og startet en skikkelig opphenting. Den neste 10 minutters perioden vant bruntrøyene 7-1! De gikk fra å ligge under med 6 mål, til de utlignet på stillingen 13-13.

Nå var det plutselig stor spenning i kampen, og det ble en thrilleravslutning for gutta. EIF var flere ganger i føringen med 1 mål, men Hagaguttene utlignet hver gang. På stillingen 16-15 til EIF, og med 7 sekunder igjen av kampen, fikk Haga straffe. Henrik Sakshaug satte den i mål, og guttene fra Haga jublet for 16-16, som smakte like godt som seier i dag.

I tillegg til de 16 målene, hadde Haga 25 skudd mot mål, så de var et angrepsvillig lag denne lørdagen. De fleste prøvde seg mot mål flere ganger. I tilleggg stod keeper Marius Qvigstad godt i mål, og hadde 16 redninger.