Selv om de måtte tidlig opp, var det en kampklar gjeng som møtte opp. Kampen startet allikevel litt trådt og vi fikk ikke til mange avslutninger. Da det stod igjen 4 minutter av første omgang stod det 2-4 til bruntrøyene, og det var på sin plass med en timeout. Jentene fikk da en liten peptalk fra trenerteamet. Dette viste seg å hjelpe, og de neste 4 minuttene fikk vi inn 4 mål. Til pause stod det 2-8. 

Fagerstrand hadde mange gode sjanser, men Dina stod som en vegg og reddet det ene skuddet etter det andre. En kjempeprestasjon av Hagas keeper! Kommunikasjonen i forsvar har endelig kommet ordentlig i gang, etter fokus på det på trening, og det var jammen ikke lett å komme gjennom for hjemmelaget i dag. 

Utover i kampen fokuserte Haga på at alle skulle få en mulighet til å score, som resulterte i at 7 av Haga jentene fikk ballen i nettet! Kampen endte 3-15, og vi dro hjem med et smil om munnen. 

Jentene viser igjen og igjen stor fremgang og godt lagspill. Flott å se at så mange scorer og at alle er godt med i spillet. Det handler ikke om enkeltprestasjoner, men å prestere som et lag. Og det er dette laget er prakteksempel på! 

Nå gleder jentene seg til de to siste kampene i sluttspillet og enda mer håndballmoro. 

 

Heia Haga!