Bildet bak f.v.; Ruben Kværner, Daniel Gruszczynski, Tobias Olsen, Isak Svartangen og Patrik Holmøy. Foran f.v.; Ludvig Bergh Salamonsen, Henrik Sakshaug, Marius Qvigstad og Benjamin Sefring. 

Bruntrøyene kom best i gang i denne kampen og ledet raskt 3-1. Så kom hjemmelaget tilbake og tok over ledelsen. I denne perioden, så fungerte det bra i forsvar, men det var i avslutningsøyeblikkene Hagaguttene slurvet.  Dette benyttet Skiptvet seg av og de tok føringen i kampen. Ledet aldri med mer enn 2 mål. Anført av Haga's og kampens toppscorer, Ruben Kværner, gav ikke gjestene opp.  I siste sekund av omgangen kunne Daniel Gruszczynski til 9-9 med et fint langsskudd.

I pausen ble Hagaguttene enige om å fortsette forsvarsspillet, men være litt mer nøyaktige fremover. Gjelder både å være tålmodige til de gode sjansene kom, samt når man skal avslutte.  

Vertene startet den andre omgangen med 2 kjappe scoringer, før Hagaguttene fikk sin beste periode i kampen.  De scoret 4 ganger uten at hjemmelaget kunne svare, og var oppe i en 13-11 ledelse.  Skiptvet kom tilbake og lagene vekslet på å lede frem til stillingen 17-17. Da gjorde slurv og personlige feil fra Hagaguttene sitt til at hjemmelaget kunne gå opp til 19-17. Ruben Kværner satte inn sitt 9. mål for kampen og reduserte 1 gang, men hjemmelaget kunne kontre inn til 20-18 like før slutt og sikre seieren. 

En kamp som bruntrøyene minst var på høyden med hjemmelaget, og som de burde ha vunnet. 

Da var seriespillet over for 2018/19 og nå gjenstår noen treninger og cuper før det er en vel fortjent ferie.