Kampen var i Jessheimhallen, og vi møtte Ull/kisa til en sen kamp. Jentene virket giret i garderoben før kamp, de ville vinne!!! Allikevel var første omgang preget av lite fart og dårlig med avslutninger. Hagajentene spilte veldig defensivt, og lå altfor langt bakpå. Ull/kisa ledet med 4-3 til pause.

I pausen skjedde det noe med Haga jentene, og i andre omgang var det mer fart og bedre spill både i forsvar og angrep. Kampen endte med at Haga gikk av med seieren med 9-6, etter at det siste skuddet suste i nettet i siste sekund. Dette til glede for de mange oppmøtte supporterne på tribunen og selvfølgelig for jentene selv.

Bruntrøyene endte da på en 4 plass i serien, en særdeles god prestasjon! Haga J13 er det laget i serien som har sluppet inn minst mål i denne gruppa, dette viser at fokus på godt forsvarsspill gir resultater.
Kort oppsummert: en knall bra sesong av Hagas flotte J13 lag. Jentene har vist en utrolig utvikling!

Takk til trenere og oppkvinne for alle timer dere har lagt ned for disse flotte jentene! Takk til familie og venner som har støtter fra sidelinjen. Og ikke minst  takk til dere flotte jenter, som viser så mye håndballglede, samhold og innsats. Det har vært en fryd å følge dere!