EIF inviterte i år igjen til Norgeshuscup i Råholthallen. Det var 90 lag påmeldt, og alle kampene ble avviklet på 3 baner i hallen. Haga IF hadde med et lag i G12, og laget var sammensatt av gutter født i 2006/07/08. Det var 11 spillere som var med, og en god foreldregjeng på tribunen.

På bildet ses laget, som bestod av; Benjamin, Ruben, Isak S, Patrik, Daniel, Tobias, Isak K, Emilio, Mathias, Ludvig og Henrik.

Første motstander var EIF, kl. 0930. Der spilte Hagaguttene godt, det var god flyt i spillet, og godt forsvarsarbeid. Kampen endte med seier 12-4 til bruntrøyene.
Neste kamp var kl. 1220, mot Bjørndal IF. Der fortsatte Haga det gode forsvarsspillet, men var litt ustrukturerte framover. Men det endte med fortjent seier 7-5 til Hagaguttene.
Ekstra gledelig i disse to kampene, var at det var mange forskjellige målscorere, og i tillegg mange gode gjennomspill til strek og ving.
Med to seiere ble Hagaguttene gruppevinnere, og gikk direkte til semifinalen. Der var motstander Holter. Bruntrøyene spilte bra første halvdel av kampen, og ledet da. Men siste halvdel var det mange tidlige og dårlige avslutninger som ødela det gode spillet de viste tidligere, og det endte med tap 7-5, tross godt forsvarsarbeid. Holter vant til slutt finalen mot Bjørndal IF.

En morsom cup, hvor alt var samlet på et sted. Arrangøren var utrolig flink til å holde tidsskjemaet. Det ble litt ventetid mellom kampene, og den tiden brukte guttene godt på sosialt fellesskap både inne i hallen og utenfor.

Førstkommende helg setter guttene kursen for Olavscup i Sarpsborg, sammen med flere andre Hagalag. Da blir det håndball hele helgen, og masse tid til det sosiale, siden alle skal overnatte i Sarpsborg hele helgen.