Første helgen i mai tok en gjeng med Hagaspillere turen til Sarpsborg for å delta på Olavscupen. Haga reiste nedover med G12, G11, J10 og J9. For noen var dette første overnattingscup, mens andre er mer drevne i gamet. Alle lagene ble installert i klasserom og moroa kunne begynne. For det er ikke bare håndball som står i fokus, minst like viktig er det sosiale. 

G12 måtte i år (som i fjor) spille mot eldre lag, da det var få lag påmeldt i deres gruppe. Haga valgte å stille med gutter født 2006 og 2 gutter født 2008. Gutta spilte dobbel serie, på tross av tap i alle kampene, klarte de seg godt. De to yngste gutta på laget klarte å sjarmere mange eldre jentelag på tribunen, og når kvelden kom var de ettertraktet. 

G11 spilte 4 kamper, med mange mål i begge ender. Selv om det ble tap i alle kampene var gutta ved godt mot. Ekstra surt var nok tapen mot Raumnes & Årnes, men slik er det i jevne kamper, de som er mest fokusert vinner. Guttene vartet opp med gode skudd, kombinasjoner og mange av gutta fikk notert seg i målprotokollen. 

J10 spilte 4 kamper i sine nye flotte drakter og nye svarte shortser. Jentene gjorde en god figur og tapte kun 1 kamp. Jentene vartet opp med godt samspill både i angrep og forsvar. I den siste kampen vartet de opp med tidenes omgang, og de ville gjerne spille flere kamper.

J9 spilte som de andre lagene 4 kamper. For disse jentene var det første gang på overnattingscup, så det var en spent gjeng med jenter. Dette laget har vunnet de fleste kampene de har spilt denne sesongen, men her måtte de se seg slått i 2 kamper. Også disse jentene hadde fått nye drakter og shortser til cupen. Alt i alt var det positiv opplevelse for jentene og deres foreldre som hadde tatt turen til Sarpsborg.

Totalt skåret Hagalagene 116 mål. Gjorde seg bemerket, i positiv forstand, både på og utenfor banen. På tribunene var også bruntrøyene godt representert. Nå går det fort til det blir en håndballpause for alle sammen, men til høsten er alle lagene i gang igjen. Så hvis det er flere barn og unge som har lyst til å ha det moro og sosialt er det bare å ta kontakt, vi har plass til flere.