Tirsdag møttes de 14 eldste håndballjentene i Haga IF for tvekamp a la Farmen. Gjengen ble delt opp i 4 lag, som måtte enes om hvem i gruppa som skulle utføre hvilken gren. 

  • Melkespann
  • Saging
  • «Slegge»
  • Øksekast
  • Luftgevær

Etter vel utført tvekamp ble det Pizza og kaker hos Meliens. Vinnere av tvekampen ble annonsert og alle jentene fikk diplom med diverse kåringer. «Årets toppscorer», «Årets råtass» og «Årets sterkeste/tålt mest juling» var noen av titlene som ble utdelt. 

Denne gjengen har hatt en utrolig bratt læringskurve. De scorte 113 flere mål i A-sluttspillet enn i første semester. De motiverer hverandre og gir seg aldri. Noen av jentene har hjulpet til på treninger til de yngre lagene i HIF, og er noen flotte forbilder for resten av gjengen i Haga. Trener-/laglederteamet er utrolig stolte av hva dere har utrettet i sesongen 2018/2019. Takk for mange flotte timer med håndballglede! Det har vært mye latter og noen tårer, litt frustrasjon, men tett etterfulgt av mestring. Ikke minst har dere et samhold og vennskap som har vokst seg solid og godt. Dere er en fantastisk gjeng!! 

Vi vil samtidig takk foreldre, venner og familie som alltid stiller mannsterke på tribunen! Det har betydd mye for både spillere og lagledere, og har vært viktig for innsats og progresjon. Dere stiller alltid opp, og vi gleder oss til en ny håndballsesong med enda mer moro :)

Neste år skal disse jentene på dommerkurs, og kan dermed begynne som barnekampveiledere.

Før det ønsker vi dere alle en FANTASTISK FLOTT SOMMER! 

P.S husk treningsprogrammet! Og utfordre gjerne de hjemme og ;)

 

Glenn, Kai, Beate, Ida, Kathrine og Marianne