Bruntrøyene stilte med følgende mannskap: Daniel Gruszczynski, Ruben Kværner, Tobias Olsen, Isak Svartangen, Denis Atanasov, Marius Qvigstad, Benjamin Sefring, Henrik Sakshaug og Ludvig Bergh Salamonsen. 

Hagaguttene fikk beskjed før kampen om fortsette forsvarsspillet fra forrige helg, men være litt mer nøyaktige fremover på banen. Spesielt i avslutningene. Ikke stresse.  

Hjemmelaget tok som forventet føringen i denne kampen, og scoret 2 kjappe mål. Så begynte litt slurv fremover, og dette benyttet gjestene seg av og kom ajour. Så fulgte lagene hverandre, men med bruntrøyene som det førende laget, opp til 4-3. Da skjerpet Hagaguttene seg og dro sakte med sikkert ifra gjestene.  I denne perioden var keeper Tobias Olsen helt outstanding! Ved pause stod det 9-4 til Haga, og keeper Tobias Olsen hadde en redningsprosent på over 60%

I pausen ble hjemmelaget enige om å fortsette bakover, men være mer konsentrert fremover. Samt litt lengre angrep. 

Denis Atnasov åpnet den andre omgangen med sitt "premiere-mål".  Siden stokket det seg fullstendig for bruntrøyene, og da fremover på banen! Bortelaget seg sakte men sikkert innå i målprotokollen.  I denne perioden fungerte forsvaret og, men ikke minst, keeperspillet utmerket.  Nærmere enn 10-9 kom ikke Holter, for 1 minutt før slutt fastsatte Isak Svartangen sluttresultatet til 11-9.

Årets tredje strake seier. Men mye å rette på, selv om det var mye bra.  Møtte et ungt Holterlag som også hadde en meget god keeper.