Laget som spilte; Sebastian B. Olsen, Kristoffer Snøtun, Benjamin Sefring, Marius Qvigstad, Ludvig B. Salamonsen, Remi Nilsen, Henrik Sakshaug, Mathias Andreassen, Dennis B. Jensen, Wilhelm Gjertsen og Fabian Duda.

Tirsdag kveld møtte Hagaguttene opp i Råholthallen for å spille mot Eidsvoll IF. Dette har pleid å være jevne kamper, noe vi til gangs fikk erfare denne kvelden også.

EIF scoret det første målet, før bruntrøyene utlignet. Hagalaget kom godt i gang, og etter noen minutter stod det 3-6 til gjestene. Da syntes EIF det var nok, og gikk opp til 6-6. Etter det skilte det aldri mer enn 1 mål mellom lagene i resten av kampen. Haga hadde variert angrepsspill, og scoret både på langsskudd og gjennombrudd. I forsvar slet guttene med strekspilleren til EIF, som fikk mange innspill, og satte mange av dem i mål. Til pause stod det 9-9.

I pausen fikk Hagaspillerne beskjed om å fortsette støting i forsvar, men at de måtte raskere inn igjen for å hjelpe til å dekke strekspilleren. Framover skulle de få litt mer fart på beina, og spille seg til de gode målsjansene før skudd. 

Guttene gjorde som de fikk beskjed om, og utover i 2. omgang satt forsvarsspillet bedre. Keeper Marius Qvigstad hadde mange redninger, blant annet en dobbelredning på straffe og retur.

Som sagt ledet ingen av lagene med mer enn 1 mål. Da det gjenstod 30 sekunder, fikk Haga ballen på stillingen 17-17. Etter å ha hatt ballen i spill en stund, ble det oppdaget at klokka hadde stanset. Dommeren sa det gjenstod 5 sekunder, og Haga stod med ballen på backplass. Beskjed fra trenerbenken ble ikke mottatt utpå banen - guttene svarte bare at de hadde en plan. Da spillet ble satt i gang, kjørte guttene opprulling mot motsatt back, hvor dagens toppscorer Benjamin Sefring avsluttet med scoring 1 sekund før slutt. Bruntrøyene jublet over seier 18-17, og supportergjengen kunne begynne å puste igjen.