Haga stilte med følgende lag: Tobias Olsen, Daniel Gruszczynski, Benjamin Sefring, Patrik Holmøy, Ruben Kværner, Isak Svartangen, Ludvig B Salamonsen, Henrik Sakshaug, Denis Atanasov og Wilhelm Gjertsen.

Tidlig avkast for Hagas eldste guttelag når de dro til Skedsmohallen for å møte serielederen. Bruntrøyene åpnet scoringsballet, før hjemmelaget tok over. Lagene fulgte hverandre til 2-2, da begynte Lillestrøm sakte og sikkert og dra ifra. Midtveis i omgangen ledet de 7-3, men da våknet Hagaguttene og begynte å spille håndball igjen. Anført av en strålende keeper, Tobias Olsen, satte de et bra forsvar.  Fremover ble det mer tempo på både bein og ball. Dette gav resultater, og de var snart oppe på 7-7. Men i siste halvdel av omgangen, så benyttet hjemmelaget dårlige avslutninger fra bruntrøyene, og sikret seg pauseresultatet 10-8. En knapp ledelse.

I pausen fikk Hagaguttene beskjed om bli flinkere til å flytte beina, både i forsvar og angrep.  Var veldig mye solo-spill og lite lagspill til tider.

Det var Lillestrøm som åpnet den andre omgangen med en scoring. Første tredelen av omgangen greide faktisk Hagaguttene gjøre som de hadde blitt enige om og de var oppe på 12-13, før hjemmelaget igjen stakk ifra.  Ledet på det meste med 5 mål, men mot slutten av omgangen greide bruntrøyene å pynte litt på resultatet til 19-22.

Alt i alt var Lillestrøm det lille hakket bedre enn Haga i denne kampen.  Kampen i seg selv var en toppkamp for Gutter 13 verdig.  Mye fin håndball.  Nå venter ytterligere 3 kamper for Haga G13 innen 1 uke, så det er bare å møte opp og heie dem frem.