Bildet, fra venstre; Mathias Andreassen, Marius Qvigstad, Benjamin Sefring, Henrik Sakshaug, Wilhelm Gjertsen, Emilio Markussen, Ludvig B. Salamonsen og Daniel Baraas.

Denne lørdagen dro Hagaguttene til Fethallen, hvor de møtte Fet. Haga kom godt i gang, og lå jevnt med hjemmelaget de første minuttene. Etter 13 minutter stod det 8-7 til hjemmelaget. Men da begynte det å butte for bruntrøyene - de klarte ikke å tette bakover i forsvar, og slet med å finne nettmaskene i angrep. Til pause stod det 14-9 til Fet.

I pausen fikk guttene beskjed om raskere bevegelse i forsvar, samt å løpe i lukene bak det offensive Fetforsvaret. Men det var lite som stemte for Haga denne dagen, og Fet fortsatte å øke ledelsen i 2. omgang. 10 minutter ut i 2. omgang, stod det 21-11 til hjemmelaget. Da overtok Hagaguttene mer av spillet, og fikk endelig satt forsvarspillet. Bruntrøyene vant de siste 10 minuttene med 5-3, men sluttresultatet ble 24-16 seier til Fet.

Det var forsvarsspillet som ble den store utfordringen i dag, og guttene har vel aldri sluppet inn så mange mål i en kamp. Men dette satser vi på at snur, og at det gode forsvarspillet de har vist tidligere i år, er tilbake i neste kamp.