Laget; Marius Qvigstad, Benjamin Sefring, Ludvig Bergh Salamonsen, Henrik Sakshaug, Daniel Baraas, Oskar Nørve, Wilhelm Gjertsen, Sebastian Berg Olsen, Mathias Andreassen, Emilio Markussen og Isak Kværner.

Tirsdag kveld var det Eidsvoll IF som gjestet Neshallen. De siste kampene mellom disse lagene har vært jevne, og forrige gang vant Haga med 1 mål.

Hjemmelaget kom best i gang, Hagaguttene fikk satt et skikkelig bra forsvar. Bakerst stod Marius Qvigstad veldig bra i mål, og hadde 10 redninger i første omgang. Haga ledet både 5-1 og 6-2. Framover klarte bruntrøyene å variere angrepsspillet, og til pause stod det 9-4 til hjemmelaget.

I pausen fikk guttene beskjed om å fortsette det gode forsvarspillet, og fortsette trykket framover. Haga scoret de 2 første målene i 2. omgang, og det stod 11-4. Da satte EIF opp tempoet, og fant nettmaskene, mens det stokket seg litt for bruntrøyene. EIF kom nærmere og nærmere innpå, og da det gjenstod et drøyt minutt, stod det 14-13 på tavla. Begge lagene ga alt det siste minuttet, og begge ville gjerne vinne. Haga scoret 2 ganger, mens EIF scoret 1 gang, så hjemmelaget dro til slutt i land seieren med 16-14.

En skikkelig morsom kamp, hvor guttene fikk vist en del av hva de kan. Det var 6 forskjellige målscorere, og det var moro at de fleste på laget prøvde seg med både avslutninger og gjennomspill.