I begge kampene stilte Haga med følgende lag; Bak fra v; Marius Qvigstad, Remi Nilsen, Benjamin Sefring, Sebastian B. Olsen, Oskar Nørve og Daniel Baraas. Foran fra v; Wilhelm Gjertsen, Emilio Markussen, Mathias Andreassen, Henrik Sakshaug og Ludvig B. Salamonsen.

Etter 1 måneds pause, skulle G12 ha to hjemmekamper i Neshallen denne søndagen. Første motstander var Frogner 3. De har en stor spillerstall, og det er alltid spennende å se hvilket lag de kommer med. Bruntrøyene startet oppvarmingen med løping i gangen, og god uttøyingen i garderoben, og virket til å være klare for å spille bra.

Hagaguttene tok føringen, og etter 10 minutter ledet de 6-2. Forsvarspillet var veldig solid, med bra samarbeid, og god bevegelse sideveis. Framover var guttene flinke til å finne hverandre, og brukte farten vi har sett mye av på trening, men som til tider har vært litt fraværende i kamp. De siste 10 minuttene av første omgang fortsatte hjemmelaget som det hadde startet, og dro fra hele veien, slik at det til pause stod 13-4.

Både i slutten av denne omgangen, og hele andre omgang, spilte mange av spillerne på plasser de ikke er så vant til. Det er ikke moro verken å vinne eller tape med store sifre.  Dette førte til at andre omgang ble jevnere, men guttene tok ansvar på den plassen de fikk, og spilte veldig bra. Alle spillerne forsøkte seg på skudd, og det var 8 forskjellige målscorere! Bakerst stod Benjamin Sefring veldig bra, og vi kunne til slutt notere 20 redninger på han.

Da dommerene blåste av for full tid, stod det 25-11 til bruntrøyene.

Per Rune, som er en av trenerne, hadde ikke mulighet til å komme i hallen denne dagen. Men gutta hadde ikke glemt at han hadde bursdag i dag, og mellom kampene sang de bursdagssangen til han, som ble filmet og delt.

Kamp nummer to var Raumnes & Årnes, en motstander guttene alltid gleder seg til å møte. Moro med skikkelig lokalderby, kampene pleier å være jevne. R&Å har vært sterkest og tatt seieren de siste gangene lagene har møttes, og nå hadde bruntrøyene lyst til å spille bra mot den lokale motstanderen.

I tillegg hadde lærerne til Hagaguttene tatt turen til Neshallen, og det ga nok en ekstra inspirasjon til å vise hva de er gode for på håndballbanen. Gutta ble skikkelige glade da de fikk se dem på tribunen før kampstart.

R&Å scoret det første målet, og Haga fulgte på med utligning. Deretter var Haga i føringen, før R&Å utlignet. Slik fulgte lagene hverandre gjennom hele den første omgangen. Til pause stod det 7-6 til Årnesguttene.

I pausen fikk guttene beskjed om å fortsette det gode forsvarsspillet. Framover skulle de ha mer bevegelse, og utnytte lukene bak et litt offensivt Årnesforsvar.

Hagaguttene var klare for å vise alle på tribunen hva de er gode for, og starte opp med et høyt tempo. Bakover stod de med et knallsterkt forsvar. Sakte men sikkert dro de i fra, og halvveis ut i omgangen ledet de 14-10. Det nærmeste R&Å kom, var på 15-11. Da satte Haga inn en sterk sluttspurt, og vant til slutt 19-13.

I denne kampen var det 7 forskjellige målscorere, og alle spillerne bidro sterkt til det gode spillet både bakover og framover. Keeper i denne kampen var Marius Qvigstad, og han hadde 21 redninger. Bruntrøyene har to gode keepere, som til sammen bidro med 41 redninger i disse to kampene!

Framover har det løsnet i forhold til skuddplassering, og det er langt flere av skudden som nå omsettes i mål, enn det var tidligere i sesongen.

Ekstra moro var det også at både Mathias Andreassen og Remi Nilsen scoret sine første mål for laget i seriekamp.