I sammenheng med stadion har vi to fine runder. Disse er ennå ikke merket med skilt, men de er enkle å gå ved å benytte kartet her. 
Lysløypa fra Haga-stadion, som i 2018 ble døpt om til Knut-runden etter vår kjære ildsjel og æresmedlem Knut Støverud, er en løype på 1,4km. Denne går fra stadion og en runde ut før den svinger seg tilbake til stadion.
Knut-runden

Mange foreldre som er med på trening har etterspurt om det finnes noe ruter man kan gå en tur mens man venter. Den gamle lysløypa gikk tidligere helt bort til samfunnshuset, langs evja. I dag er det ikke lys i denne løypa, men etter iherdig arbeid fra bl.a. Haga Vel er denne rustet opp med steinbru og det er ryddet kvist og trær for å gjøre løypa mer fremkommelig. "Venterunden" er 3km lang og tar ca 20-30 min å gå. Rett og slett en strålende runde å gå mens sønn/datter er på trening, men også ellers.
Venterunden

Skulle du ha ønske om å finne flere turløyper i vårt nærområdet, eller i andre deler av Nes kan du benytte det digitale turkartet. Gå inn på kommunekart.com.Kommunekart.com

Zoom deg inn til du ser NES-logoen ved siden av Meny-knappen. Skroll ned i kartlagmenyen som kommer opp på venstre side og rykk på og huk av for TURKART. Da vil alle turløypene i Nes komme opp som blå løyper. (Norkart kan også lastes ned på mobil, gratis, og du kan se løypene på mobilen og samtidig se hvor du befinner deg i løypene)

Ønsker du turkartene på papir kan disse kjøpes på Årnes Sport eller på Joker Fenstad, pris 50kr.

GOD TUR!!