Selv etter et halvår helt uten fotballaktivitet var ikke foreldre, spillere og medlemmer vonde å be opp til dugnad. I finfint augustvær møtte nesten 30 personer opp med arbeidslyst og godt humør på Haga stadion torsdag ettermiddag.

Det ble malt, vasket, snekret, ryddet og klargjort for barnefotballen, som endelig får starte opp etter en lang koronapause førstkommende mandag den 10.august.

"Nå er stadion klar for alle besøkende barnefotballhelter, trenere og foreldre fra fjern og nær" sier fotballgruppas leder Hanne Lindsveen.

"Vi er heldige med så mange ivrige og flinke medlemmer. Tusen takk for oppmøte og uvurderlig innsats" avslutter hun smilende før hun selv tar kluten fatt og går i gang med det siste av publikumstoalettene på stadion.