72 ivrige og spente barn møtte opp lørdag morgen for å delta på årets fotballskole.
Etter spriting av hender og avskjed fra foreldre, som dessverre måtte stå igjen utenfor stadionområde, stilte deltakerne seg opp på sine oppstillingsplasser rundt om på stadion. Deltakerne var delt inn i 7 grupper med alt fra 7 til 13 stk og hver gruppe hadde sine egne instruktører.
Som alltid startet fotballskolen med innmarsj ala Eliteserien og stor applaus fra foreldre og andre publikummere.
Etter innmarsj stilte lagene opp på sine områder og på høytidlig vis runget nasjonalsangen over speakeranlegget og så og si alle deltakerne sang med! Stemningen var satt og fotballskolen var i gang.

I løpet av helgen ble det mye moro og sprell på stadion, både med og uten fotball. Dagene ble oppdelt i økter og i pausene mellom øktene ble det servert påsmurte brødskiver og melkeprodukter fra TINE, samt en egen pause med frukt. 

Vi hadde, som alltid på Haga, været med oss og alle gruppene fikk en tur igjennom vannsprederen i løpet av dagen også.

Vi takker alle for oppmøte, og ikke minst alle de flinke frivillige som var med å gjøre fotballskolen mulig, og gleder oss allerede masse til neste år igjen.

En stor takk rettes også til Datek AS, ved Arne-Ragnar Amundsen, for sponsing slik at alle deltakerne fikk hver sin fotball til odel og eie.