På bildet: Bak f.v.: Trener Per Rune Holmøy, Ludvig Berg Salamonsen, Daniel Gruszczynski, Ruben Kværner, Marius Qvigstad, Benjamin Sefring og trener May-Lene Sakshaug. Foran f.v.; Emilio Markussen, Tobias Olsen og Henrik Sakshaug.

Det var en spent gjeng bruntrøyer som endelig skulle få spille seriekamp igjen. 10 måneder siden forrige offisielle kamp. Nok en gang var det Lillestrøm som stod på andre siden av banen. Nytt av sesongen er at de skal spille med større ball og med klister. Dette har vært en utfordring da det er få baner det er lov til å bruke dette i bygda...

Var en tett og målfattig start på kampen.  Etter halvspilt omgang stod det 4-2 til hjemmelaget på måltavla. At det kun var 2 baklengs, kan laget takke en fantastisk god keeper for. Tobias Olsen var desidert banens beste spiller i denne kampen.  Utover i omgangen fortsatt lagene å følge hverandre på måltavla, bruntrøyene var i tet men aldri med mer enn 2-3 mål. Rett før pause så reduserte gjestene til 8-7 som ble pauseresultatet.

I pausen fikk Hagaguttene beskjed om å fortsette forsvarsspillet, men være litt mer tålmodige fremover. Må også få mer fart på bein og ball.

Dette tok hjemmelaget tak i starten på siste halvdel. Var kjapt oppe i en 4 målsledelse. Før det nok en gang begynte å kladde fremover, og Lillestrøm tok innpå igjen. Så fulgte lagene hverandre i målprotokollen, med vertene foran. Dog aldri mer enn 3-4 mål.  2 1/2 minutt før slutt var det kun 2 mål som skilte lagene, men Hagagutta holdt hodet kaldt og kunne sette inn 18-15 et par sekunder før sluttsignalet lød.

Det var utrolig deilig å endelig være igang med seriespillet igjen. Seieren var en skikkelig laginnsats. Hele 6 forskjellige spillere på scoringslista var også artig.

En drøy uke til neste kamp, borte mot Eidsvold 16/9.

Vi gleder oss. Heia HAGA!