Bilde bak fra v; trener May-Lene Sakshaug, Benjamin Sering, Marius Qvigstad, Daniel Baraas og Sebastian Berg Olsen. Foran fra v; Nicholas Reklev, Ludvig Bergh Salamonsen, Henrik Sakshaug, Mathias Andreassen og Emilio Markussen.

Det var nesten 1 år siden sist Hagaguttene kunne spille håndball i Neshallen pga. covid og vaksinering, og det var det med god følelse 14-åringene tok imot Frogner IL til kamp. Det var mye folk på tribunen og god stemning i hallen. Og hjemmelaget vartet opp med bra underholdning i 2 x 20 minutter.

Bruntrøyene tok ledelsen 1-0, før Frogner utlignet. Deretter spilte Hagaguttene veldig bra i forsvar, og satte stor fart framover. Etter halvspilt førsteomgang stod det 7-1 til hjemmelaget.

Nå våknet gjestene, og spilte bedre og bedre i angrep, mens Hagaguttene begynte å stresse litt framover. Det ble noen tekniske feil, noe Frogner utnyttet. De gikk fra å ligge under 10-4 til 10-7. Deretter scoret begge lag hvert sitt mål, slik at det stod 11-8 til hjemmelaget til pause.

I pausen fikk guttene beskjed om å fortsette det gode forsvarspillet, og å spille sikkert og variert framover.

Haga gikk opp til en 6 måls ledelse, og deretter spilte lagene jevnt. Det var skikkelig moro å se to lag som spilte med stor fart og mye glede. Hjemmelaget vant denne omgangen med 3 mål også, og da dommerparet blåste av kampen, stod det seier 21-15  til Hagaguttene. Det er gøy å se at de får til mye bra samspill, og spiller hverandre gode. I tillegg hadde bruntrøyene et sterkt forsvar, og solid keeperspill av Marius Qvigstad, med redningsprosent på over 50.