G14 var først ut. På grunn av et par forfall, så stilte de uten innbytter i denne kampen. Men så ikke ut til å affektere dem noe særlig. Bruntrøyene tok ansvar fra første stund og var kjapt oppe i en 2-0 ledelse, før gjestene fikk sitt første. Lagene fulgte hverandre i målprotokollen frem til drøyt midtveis i omgangen, da gikk bortelaget fra 6-6 opp til 6-8 og skaffet seg en liten ledelse. Denne holdt seg frem til pausesignalet lød på stillingen 8-10. Det hadde kladdet litt hos hjemmelaget mot slutten av denne omgangen.

I pausen fikk Hagaguttene beskjed om å finne frem fin-spillet de hadde vist i begynnelsen av omgangen, og være litt mer konsentrerte i avslutningene.

Bortelaget scoret først i andre omgang, men så gjorde bruntrøyene det de hadde fått beskjed om i pausen. Satte fart og spilte hverandre gode. Mange fine kombinasjoner, innspill og trekk i denne perioden. Dette gav også resultater. Fjellhammer ledet da 9-12, men så var det mye brunt. Kom ajour på stillingen 13-13 og parkerte motstanderen totalt de neste 8-9 minuttene. Da stod det plutselig 18-13 til Haga og kampen var i realiteten avgjort. De siste 4 minuttene endte uavgjort, og Hagagutta vant nok en kamp. Denne gangen 20-15.  Dette medfører delt tabelltopp i avdelingen.

G14 stilte med følgende spillere (mål i parentes): Marius Qvigstad (keeper), Emilio Markussen (3), Mathias Andreassen, Henrik Sakshaug (5), Ludvig Bergh Salamonsen (3), Nicholas Reklev (4) og Benjamin Sefring (6). Utrolig morsomt å se at hele laget leverte!

En times tid senere var det G15 sin tur, og de hadde også Fjellhammer på besøk.  Hagaguttene fikk beskjed om å fortsette det fine spillet de har vist de 2 foregående kampene, noe de gjorde. Tok umiddelbart kommandoen i kampen og etter drøye 6 minutters spill så ledet de 5-1. Gjestene tok seg litt sammen og kom opp på 7-4 halvveis i omgangen. Nærmere kom de ikke. Bruntrøyene fortsatte å kjøre kampen og dro bare mer og mer ifra. 10 sekunder før pause satte kaptein Patrik Holmøy inn 15-8 ledelse til halvtid.

Var ikke mye å endre på etter en veldig god første omgang, kun at de måtte være litt mer tålmodige i avslutningsøyeblikket, samt nullstille seg.

Det var Haga som tok kommandoen fra starten av den andre omgangen og de fortsatte bare storspillet. Litt slurv i slutten av kampen, men sånn blir det når man leder mye og er totalt overlegne på banen. Når de sortkledde blåste for full tid, så stod det 27-15 til Haga på måltavla og et tallrikt publikum med J13 i spissen, hadde fått valuta for pengene nok en gang denne søndagen i Neshallen. Denne gjengen fortsetter bare å overbevise både på G14 og G15. Laget består av en god blanding av 2006, 2007 og en 2008. Møter bare rene 2006-lag i G15-klassen.

G15 stilte med følgende lag (mål i parentes); Tobias Olsen (keeper), Daniel Gruszczynski (7), Emilio Markussen (2), Henrik Sakshaug (2), Ludvig Bergh Salamonsen (2), Ruben Kværner (5), Marius Qvigstad (2), Patrik Holmøy (6) og Benjamin Sefring (1).

Utrolig artig at samtlige utespillere kom på scoringslista, slikt varmer et trener-hjerte.