Haga stilte med følgende mannskap: Marius Qvigstad (keeper), Emilio Markussen, Mathias Andreassen, Henrik Sakshaug, Ludvig Bergh Salamonsen, Sebastian Berg Olsen, Nicholas Reklev, Daniel Baraas og Benjamin Sefring.

Bruntrøyene hadde muligheten for å gå helt til topps på tabellen når de tok imot gjestene fra Frogner. De har vært i knallform så langt denne sesongen.

Kampen begynte i høyt tempo og viste fra første kast at dette var en kamp de ville vinne.  Etter snaute tre minutter stod det 3-0 til Haga på måltavla.  Siden fortsatte de bare med fin spillet til halvveis i omgangen. Da begynte det å kladde litt, spesielt fremover på banen.  Var mye slurv med dårlige mottak og pasninger.  Frogner benyttet seg av dette, og knappet litt innpå.  De var oppe i 10-9 fem minutter før pause.  Haga tok seg litt sammen mot slutten av omgangen og kunne gå til pause med 14-11 ledelse.

I pausen ble bruntrøyene enige om at de må skjerpe avslutningene, og gjøre de avtalene de har trent på. 

Andre omgang startet med 2 kjappe mål til Haga, og de var oppe i en klar ledelse igjen.  "Gjestene" kom opp i ryggen på Haga på stillingen 17-15 midtveis i omgangen, men da tok bruntrøyene seg sammen og kontrollerte kampen ut. Når de sortkledde blåste for full tid, stod det 24-18 til Haga på måltavla.  Seier nr 5 av 6 mulige og tabelltopp.

Bare å ta av seg hatten. Ny kamp søndag, da står tabellnabo Korsvoll på andre siden.  Bare å dukke opp i Neshallen.