Det har vært en tung høst for Hagas J13 lag. Spillemessig har de spilt mange jevne kamper, men lagene har slitt voldsomt med å putte ballen i kassa. De siste kampene har imidlertid vist fremgang, og i helgen ble det endelig full klaff.

Helgen startet med fredagskamp på Ammerud, og jentene startet bra. De gikk tidlig opp i en 2 måls ledelse og holdt avstanden helt til slutten av første omgang. Omgangen ble avsluttet med mye tekniske feil og Ammerud knappet innpå. Til pause var Haga ett mål foran.


Andre omgang startet jevnt og etter fem minutter var stillingen 8-8. Herfra og ut viste jentene at de ville vinne og gikk opp i en tre-måls ledelse, godt hjulpet av Signe i mål som stoppet 3 straffekast. Ledelsen holdt kampen ut. Dermed sikret vi oss sesongens første seier, til stor jubel.

Søndag var det tidigkamp ute i Høland. Og for en kamp det ble! Her var det 2 lag som sprudlet i angrep og fulgte hverandre tett hele kampen gjennom. Til pause var stilligen 11 til Haga og 10 til Høland.
I pausen fikk jentene beskjed om å fortsette det gode angrepsspillet og samtidig være litt mere "på" i forsvar. Haga tilrev seg et lite overtak utover i omgangen og ledet med 2-3 mål helt til hjemmelaget satt inn en liten sluttspurt. Høland reduserte til 20-21 et minutt før slutt, men nærmere kom de ikke og Haga kunne juble for helgens andre seier. Kampens store spillere denne dagen var Selma med sine mange assist og Pati med hele 8 mål.

Ammerud - Haga 11-14 (6-7)
Hagas lag: Signe Asmyhr, Lillie-Sofie Nordby Hartman (2 mål), Patrycja Okonek, Ane Alexandra Hjemmen, Caroline Caspersen (3), Mathilde Andresen Norum, Jessica Bjørndalen Gran (2), Oline Evjen Røkke, Julie Walseth (3), Selma Holmøy (4) og Emma Holmøy

Høland/Bjørkelangen 2 - Haga 2 20-21 (10-11)
Hagas lag: Signe Asmyhr, Lillie-Sofie Nordby Hartman (2 mål), Patrycja Okonek (8), Luna Aakervik Øyan (5), Mathilde Andresen Norum (2), Sara Elise Aanerud, Jessica Bjørndalen Gran, Hanne-Marie Belsjø Thorud (2), Julie Walseth, Selma Holmøy (1) og Emma Holmøy (1)