Dette var første kamp i A-sluttspillet på nivå 2.

Haga stilte med følgende lag (mål i parentes): Keeper Marius Qvigstad, Daniel Gruszczynski (6), Emilio Markussen (4), Henrik Sakshaug, Ludvig B Salamonsen (3), Ruben Kværner (2), Patrik Holmøy (2), Nicolas Reklev (1) og Benjamin Sefring.

Etter mye koronakaos og lite trening, så var det en spent gjeng bruntrøyer til denne kampen. Visste at Kolbotn var gode, så det ville bli en tøff kamp.

Kampen startet jevnt og med lite mål. To gode keepere og forsvar, samt litt slurv fremover, sørget for det. Haga åpnet ballet, men siden fulgte lagene hverandre i målprotokollen. De vekslet å lede.

Da hjemmelaget utlignet til 9-9 og det gjenstod kun 10 sekunder på tavla, så det ut som det skulle være likt ved halvtid. Men Hagagutta ville annerledes og satte full fart opp i angrep, en utrulling mot vingen og der satte Emilio inn 10-9 ledelse akkurat i det fløyta lød. DET var på sekundet.

I pausen fikk Haga samme beskjed som i de fleste kampene før jul, skjerpe avslutningen. Forsvaret fungerte som det skulle og bak stod keeper Marius Qvigstad en kjempekamp!

Haga åpnet scoringsballet i den andre omgangen også, og ledet 11-9. Da begynte det å krølle seg litt fremover og vertene kunne ta over. De scoret 3 kjappe og var i ledelsen 12-11. Bruntrøyene tok seg sammen og de scoret 3 kjappe og var i en to-målsledelse igjen. Så var det hjemmelaget sin tur og de scoret hele 5 ganger på kjappen. Da så kampen ut til å være avgjort. Men som så mange ganger tidligere, dette unge Hagalaget gir aldri opp!

Vertene fortsatte å være i føringen, men gjestene knappet stadig innpå. Når det gjenstod drøye 2 minutter reduserte de til 18-19.  Full kamp igjen. Men de siste minuttene så ble det litt mye bom, og da greide Kolbotn å sikre seg en 21-18 seier i en jevn kamp.

Mye positivt fra Hagaguttene. Det er bra nivå på G15 serien i år, og de henger godt med. Spesielt keeper Marius Qvigstad var strålende idag.  Hadde en redningsprosent på over 40%.

Heia Haga