Haga stilte med følgende lag: Keeper Marius Qvigstad, Daniel Gruszczynski, Emilio Markussen, Mathias Andreassen, Henrik Sakshaug, Ruben Kværner, Patrik Holmøy, Nicholas Reklev og Benjamin Sefring. 

Det var et godt Frognerlag som stod på motsatt side torsdag kveld. Det var nivå 1-laget deres fra i fjor høst. Gjestene startet også best og scoret de to første målene. Selv om bruntrøyene greide å redusere, så var det bortelaget som styrte kampen.  De dro gradvis ifra utover omgangen. Etter tyve minutters spill, så stod det 6-12 på måltavla. Hagagutta greide å score to ganger, og pynte litt på pauseresultatet til 8-12.

Først og fremst avslutningene (nok en gang) som var utfordringen for hjemmelaget. Kommer til mange sjanser, men klarer ikke å være kliniske nok i avslutningsøyeblikket.  Må score på sjansene sine. I forsvar fikk de beskjed om sone ut bortelagets bestemann på venstrevingen. 

I begynnelsen av andre omgang fulgte lagene hverandre, med gjestene fire mål foran. På stillingen 11-15 seks minutter ut i omgangen, takket Frogner for følget og raste ifra. Da fungerte det veldig lite spesielt fremover på banen for bruntrøyene.  Bortelaget gikk opp til 11-19 og kampen var forlengst avgjort. Mot slutten fungerte veldig lite for Haga, spesielt fremover på banen, og gjestene kunne cruise inn til en 25-14 seier.  Frogner var et nummer for store i denne kampen. 

Var endel positive ting å ta med seg for hjemmelaget, men også mye å rette på.  26 avslutninger som ikke går i mål, er aaaaaltfor mye.

Artig med mye folk på tribuna og en stor heiagjeng fra Haga J13. 

Kampfakta:

Haga - Frogner 14-25  (8-12)

Målscorere Haga: Patrik Holmøy (6), Ruben Kværner (3), Daniel Gruszczynski (3), Benjamin Sefring (2) og Emilio Markussen (1).

Toppscorer Frogner: Gard Elvedal Hole 8.