Bildet bak f.v.: trener Per Rune Holmøy, Henrik Sakshaug, Patrik Holmøy, Emilio Markussen, Daniel Gruszczynski, Benjamin Sefring, Marius Qvigstad og Nicholas Reklev. Foran: Ludvig B Salamonsen.

Var en spent gjeng bruntrøyer som skulle tilbringe fredagskvelden i Mossehallen. Det var Herulf/Son/Drøbak som var motstander i A-sluttspillet denne gangen. På papiret et godt lag.

Hjemmelaget startet også best og var kjapt oppe i en 2-0 ledelse, før Hagagutta kom ajour på stillingen 2-2. Så fulgte lagene hverandre i målprotokollen, dog lite scoringer. Cirka midtveis i omgangen stod det 5-4 til hjemmelaget på måltavla. I denne perioden hadde det vært 2 gode forsvar foran 2 gode keepere. Vertene fortsatte å score, mens Hagagutta sleit litt foran mål. Hjemmelaget benyttet sjansen og var oppe i en 4-målsledelse, denne greide bruntrøyene å redusere litt til pauseresultatet 7-10.

I pausepraten så fikk Hagagutta beskjed om å senke skuldrene og gjøre de enkle tingene vi har trent på. Flytte beina, holde avstand og være litt mer tålmodige til sjansene kom.

Var Herulf som startet best i den andre omgangen. De hadde lagt om til 5-1 forsvar og da ble det litt kaos fremover for bruntrøyene. Dette benyttet vertene seg av og de dro ifra i målprotokollen. Etter 13 spilte minutter så var ledelsen hele 20-11, og kampen virket kjørt. Men etter litt omrokkeringer på laget, så begynte plutselig Hagagutta å gjøre det de har trent på og det gav resultater.  De knappet innpå hjemmelaget, men forspranget var dessverre for stort. Kom ikke nærmere enn 5 mål.

Da de gode sortkledde blåste for full tid stod det 26-20 til Herulf på måltavla. (Korrekt resultat skulle vært 25-20, da 25-17 målet til Herulf ble avblåst for tramp, uten at sekreteriatet fikk det med seg). 

Mye positivt nok en gang for dette unge Hagalaget. 

Kampfakta: Herulf - Haga 26-20 (10-7)

Målscorere Haga: Daniel Gruszczynski 8, Emilio Markussen 5, Patrik Holmøy 2, Henrik Sakshaug 2, Benjamin Sefring 2 og Ludvig B Salamonsen 1.

Toppscorer Herulf: Heine Skarpaas og Hans Olav Gudevold Skavlan, begge 6

Utvisninger: 1x2 til begge lag.