Laget fra venstre på bildet (mål i parantes):

Ludvig Bergh Salamonsen (5), Mathias Andreassen, Emilio Markussen (4), Benjamin Sefring (8), Henrik Sakshaug (4), Marius Qvigstad (11 redninger), Nicholas Reklev (2).

G14 spiller for første gang i A-sluttspillet, og vil møte mye tøff motstand i vårsesongen. Fram til nå har alle kampene etter jul blitt utsatt pga. covid, men lørdag 12. februar var det endelig klart for kamp. Øvrevoll Hosle 3 var motstander, og kampen gikk i Hoslehallen.

Det ble veldig jevnt de 10 første minuttene, og det skilte aldri mer enn 1 mål mellom lagene. Tempoet var godt begge veier, og halvveis i første omgang var det scoret 14 ganger til sammen, og det stod 7-7. Da begynte Hagagutta å sette forsvaret bedre, og Marius som var målvakt, hadde mange redninger. I tillegg spilte gutta bra angrepsspill, og fullførte avtalene som ble gjort. Dette gjorde at de dro i fra Hosle de siste 10 minuttene av omgangen, og til pause stod det 14-9 til Haga.

I første halvdel av annen omgang fortsatte det gode spillet til bruntrøyene, og halveis stod det 20-15. Men i de siste minuttene mistet Haga grepet på kampen, og Hosle kom sterkt tilbake. Forsvaret til Haga klarte ikke å få tak på sterke Bærumsgutter, og framover ble det også gjort noen dårlige vurderinger på skuddene. Da det gjenstod halvannet minutt av kampen var stillingen 22-22. Haga scoret da det var 1 minutt igjen å spille, men 15 sekunder før slutt utlignet Hosle, og sluttresultatet ble 23-23.

Slik kampen utartet seg, følte nok Haga dette som et tap, mens Hoslegutta jublet som om de skulle vunnet. Men alt i alt var det veldig mye bra Hagaguttene gjorde i kampen, og det kan bli mange morsomme kamper utover vinteren og våren.