Det var en helg med 2 langturer for Hagas to J13 lag. Først ut var Haga2 som dro til Fredrikstad på lørdag for å møte Østsiden Fredrikstad 2. Det var kun 9 spillere som stilte denne dagen, siden laget igjen er rammet av Covid.
Men de 9 som stilte spilte en meget god kamp. Spesielt forsvarsspillet satt og var en fryd å se på. Før pause var det kun bortelaget som klarte å score og det stod 0-7 til pause. Etter pause kladdet det litt mer fremover i banen, men seieren var aldri truet. Det endte med 13-2 seier til Haga 2, som dermed har vunnet alle sine 3 kamper etter jul

Haga 1 møtte betydelig sterkere motstand da de søndag tok turen til Combihallen for å møte Jardar 2. Det startet veldig trått for Haga-jentene og det kladdet både i angrep og forsvar. Jentene hang ikke med i vertenes fartsfylte spill og etter 17 minutter stod det hele 10-0 til hjemmelaget.
Derfra begynte det å løsne litt mer og Haga kan være fornøyd med resten av kampen som endte uavgjort, og kunne endt enda bedre hadde man ikke misset på så mange store sjanser. Dermed 17-7 seier til hjemmelaget.

Kampfakta:
Østsiden Fredrikstad 2 - Haga 2 2-13 (0-7)
Signe Asmyhr (keeper), Patrycja Okonek (2), Caroline Caspersen (1), Sara Elise Aanerud, Jessica Bjørndalen Gran, Hanne-Marie Belsjø Thorud (2), Julie Walseth (1), Selma Holmøy (7), Emma Holmøy

Jardar 2 - Haga 17-7 (11-2)
Signe Asmyhr (keeper), Patrycja Okonek (1), Amalie Jelstrup Arnstad (1), Ane Alexandra Hjemmen, Caroline Caspersen (2), Leah Myhrvold Kopperud, Jessica Bjørndalen Gran, Kaja Straaberg Holmen, Julie Walseth (1), Selma Holmøy (1), Emma Holmøy (1)